Tien Dingen Die Je Het Meest Waarschijnlijk Niet Wist Over Kleurplaat Cars Beterschap | Kleurplaat Cars Beterschap

Posted on

Het Chinese beleggingshuis Beijing Longrising Equity Management, dat een ijzersterk trackrecord heeft, is zo negatief over de Chinese beurzen dat het 50% van de ingelegde gelden in cash aanhoudt.

Kleurplaat auto%3 - kleurplaatarchief.nl - kleurplaat cars beterschap
Kleurplaat auto%3 – kleurplaatarchief.nl – kleurplaat cars beterschap | kleurplaat cars beterschap
Kleurplaat taxi - kleurplaatarchief.nl - kleurplaat cars beterschap
Kleurplaat taxi – kleurplaatarchief.nl – kleurplaat cars beterschap | kleurplaat cars beterschap

Beleggers maken een grote fout

De belangrijkste Chinese beursgraadmeters, van Shanghai en Shenzhen, zijn dit jaar rond de 20% gedaald en er is nog weinig dat duidt op een herstel. Tekenend in dit verband is de beleggingsportefeuille van Beijing Longrising Equity Management.

Deze vermogensbeheerder, met een goede naam, heeft momenteel van de 2,9 miljard dollar onder beheer de helft in cash. Volgens eigen zeggen is dat omdat het verwacht dat het jaren zal duren voor het negatieve sentiment is verdwenen.

“Er zijn teveel onzekerheden in de economie,” zegt algemeen directeur Zeng Xiaojie tegen Bloomberg. “Hoewel sommige aandelen er qua waardering aantrekkelijk beginnen uit te zien, zullen wij onze marktexposure daarom voorlopig toch klein houden.”

Normaalgesproken ligt het niet in Zeng’s aard om zich zo passief op te stellen. Dat kan ook niet als zijn paradepaard, het Longrising’s Stock Selection Fund, sinds de oprichting in 2008 een rendement opleverde van 618%. Zeng is ook niet voor niets vijf keer uitgeroepen tot beste fondsmanager door het staatsblad China Securities Journal. 

Zijn mening telt dus, net als dat van medeoprichter Lv Xiaojiu. Volgens hem moet de schuld voor het slechte beurssentiment in de eerste plaats gezocht worden bij het handelsconflict met de Verenigde Staten. Zo lang die niet is bijgelegd, is er weinig opwaarts potentieel.

Sommige sectoren zijn daardoor ook taboe geworden bij Longrising. Zeng: “We hebben besloten niet langer te investeren in industrieën die het moeten hebben van de export, zoals bijvoorbeeld auto-onderdelen. Verder hebben we veel bedrijven verkocht uit de hoek van de consumentenelektronica.”

Tien Dingen Die Je Het Meest Waarschijnlijk Niet Wist Over Kleurplaat Cars Beterschap | Kleurplaat Cars Beterschap – kleurplaat cars beterschap
| Allowed to be able to our blog site, with this moment I’m going to show you about keyword. And now, this can be the initial picture:

Kleurplaat Brandweerwagen - kleurplaatarchief.nl - kleurplaat cars beterschap
Kleurplaat Brandweerwagen – kleurplaatarchief.nl – kleurplaat cars beterschap | kleurplaat cars beterschap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *